praktiske Oplysninger vedrørende køb

 

Hvis I beslutter jer for at købe en af vores hvalpe

Da det er altafgørende for os, at hvalpene kommer ud i gode blivende hjem stiller vi krav om, at I skal komme og se hvalpene før I køber, så vi kan tale om hvad I forventer af jeres kommende hund. I er meget velkomne til at besøge hvalpene flere gange, dog tidligst, når de er fyldt tre uger, da de har brug for ro de første uger. Vi finder sammen ud af hvilken hvalp, der passer bedst til jer. I sidste ende forbeholder vi os retten til at matche den enkelte hvalp med den enkelte familie. 

Hvad kan I forvente fra os

Hvis I vælger en af vores hvalpe får I en hvalp, der er sund og rask og har været til dyrlægetjek. Hvalpene vil have fået ormekur og vaccinationer. De vil være chipmærket og har stamtavle i DKK.

Vi bruger meget tid på hvalpene, og vi kan derfor garantere, at hvalpene er meget  velsocialiserede, når de er 8 uger gamle. De vil være vant til forskellige slags mennesker,  børn,  marsvin og kat. De vil have mødt andre hunde, have set heste, køer og høns. De vil have været ude at køre bil. De vil have været med nede i byen, hvor der er trafik og fremmede mennesker. De vil være vant til almindelige lyde som støvsuger, blender tv osv. De vil være vant til at blive børstet, nusset overalt på kroppen og få klippet negle.

Sammen med hvalpen følger sundhedsbog, dagbog over hvalpens første leveuger, et stykke legetøj, og et lille tæppe med duft af deres mor

Vi stiller os til rådighed for spørgsmål både før og efter hvalpen er hentet og vil gerne være behjælpelige med råd og vejledning i forhold til hvalpens videre socialisering, træning og opdragelse.

Vi opretter en facebookgruppe så I hvalpekøbere kan holde kontakt med hinanden, hvis I ønsker det. Og vi inviterer jer til hvalpetræf, når hvalpene er omkring 1 år gamle.